Zaklampen-wandeltocht 2023

Zaklampen-wandeltocht 2023

Donderdag 28 december 2023; “Zaklampen-wandeltocht” in Boekel, voor jong en oud!

Het is weer bijna zover: op donderdag 28 december organiseert volleybalclub Unitas weer traditioneel een sfeervolle ‘Zaklampen-wandeltocht’. Elke keer weer een welkome activiteit om in de donkere dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw gezond buiten bezig te zijn.

In de afgelopen jaren was dit evenement steeds een groot succes met vele tevreden wandelaars na afloop. Dus ook dit jaar gaan we weer aan de wandel, uiteraard weer met twee nieuwe routes. Jong en oud kan dan in het donker op pad – gewapend met een zaklamp – voor een lekkere en spannende wandeling over de mooiste Boekelse paden.

Zelfs voor mensen die Boekel goed kennen zal het wandelen bij het schijnsel van een zaklantaarn een bijzondere ervaring zijn! Iedereen is welkom, de tocht is geschikt voor jong en oud. Je kunt kiezen uit twee uitdagende routes van 5 of 10 km en uiteraard is er voor de wandelaars onderweg een sfeervolle pauzeplaats waar zo nodig de inwendige mens kan worden versterkt!

Beide routes starten bij Unitas-hoofdsponsor Café ’t Menneke. Tussen 18.00 en 19.00 uur kun je inschrijven en starten, het inschrijfgeld bedraagt slechts €3,00 per persoon. De tocht eindigt ook weer bij ’t Menneke. Tot ziens op donderdag 28 december, en vergeet je zaklamp niet!

NB: de wandelaars wordt geadviseerd om voor de veiligheid ook een reflecterend vest te dragen.

Terug