Wedstrijden 6 & 7 november

Wedstrijden 6 & 7 november

Ovoco MB1 – Unitas MB1

De meiden B mochten naar Oss voor wedstrijd tegen Ovoco. Waar normaal de wedstrijden van de Boekse meiden lang duren door de vele spannende rally’s, was dit vandaag niet het geval. Het verschil bleek erg groot, wat het beste te zien was aan de slechts 20 punten in 4 sets die door Oss zijn behaald. 3-25, 10-25, 4-25, 3-25. Op naar volgende week tegen de nummer 2, daar is meer spanning te verwachten.

Vocala HS1 – Unitas HS1

De laatste twee uitwedstrijden waren zowel het spel als het resultaat tegenvallend, met slechts 1 gewonnen set. Gebrand op verbetering reisde Heren 1 op zaterdag 6 november naar Beugen voor een wedstrijd tegen het ervaren en altijd sterke Vocala. De eerste twee sets werd de lijn van de vorige wedstrijden doorgezet en lag de druk volledig bij Unitas. 25-13 en 25-14 en tijd om uit een ander vaatje te tappen.

Met wat wijzigingen in de opstelling waarbij ‘interim’ coach Jos het veld betreedde leek het vertrouwen in eigen kunnen hersteld. Met een spannende ontknoping werd de derde set met 27-29 binnengesleept. Daarna waren het de Mennekes die de dienst uitmaakten en punt voor punt werd binnengehakt, en een overtuigende 17-25 setwinst.

Vastberaden werd Vocala in de 5e set ingepakt en werden 3 belangrijke punten bijgeschreven, eindstand 3-2 en een pittige wedstrijd in het vooruitzicht op 20 november tegen de koploper in Waspik.

Unitas N4 1

De meisjes van het CMV niveau 4 team hadden deze zondag 3 wedstrijden op het programma, waarvan de eerste meteen tegen Havoc uit Haps, die nog geen set verloren hebben. Set 1 ging gelijk op en er werd goed gespeeld, maar Havoc maakt net wat minder foutjes. Hetzelfde spelbeeld in de tweede set, met goede services van Roos en Maria en goed spelverdelerswerk van Julia. Door een paar slim geplaatste ballen van Lola werd de spannende set nipt gewonnen met 18-19. Super goed dames!

De volgende twee wedstrijden waren een stuk minder spannend. De Zeelandse en Udense tegenstanders bleken nog wat minder ver qua volleybal, waardoor beide wedstrijden vrij gemakkelijk gewonnen werden.

Lijkt het je ook leuk om met dit gezellige groepje te volleyballen, we zoeken nog nieuwe spelers in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Lijkt het je leuk, kom dan een keer op proef meetrainen, meer info: www.vc-unitas.nl

Terug