Wat volleybal betekent voor kinderen

Wat volleybal betekent voor kinderen

Volleybal is een uitdagende sport waarbij teamverband en samenwerken super belangrijk is, zowel binnen als buiten het veld. Wil je als ouder weten waarom volleybal echt een sport is voor jouw kind? Bekijk dan de infographic waarin kinderen vertellen wat volleybal voor hun betekent!

Ook in Boekel kan jouw kind leren volleyballen. Bij VC Unitas leert je kind samen met een groep leeftijdsgenoten stapsgewijs de basistechnieken van het volleybal. Hierbij is natuurlijk aandacht voor de motorische ontwikkeling en balvaardigheid, maar ook voor de sociale aspecten die horen bij een teamsport binnen een vereniging, zodat ieder kind in een veilige, fijne sfeer zichzelf kan zijn.

Geef je kind op voor een proefles 

Is jouw kind tussen 6 en 12 jaar en zou je graag willen ontdekken of volleybal een geschikte sport is voor hem/haar, geef je dan op voor proeflessen en ervaar zelf wat volleybal te bieden heeft.

Stuur een mail naar roel@vc-unitas.nl en je ontvangt snel wat extra informatie over de mogelijkheden, of kom eens een kijkje nemen tijdens een training op dinsdag tussen 18:00u en 20:30u om zelf een indruk te krijgen.

Terug