Verlenging Hoofdsponsorschap Café ’t Menneke

Verlenging Hoofdsponsorschap Café ’t Menneke

Volleybal Club Unitas en Café ’t Menneke zijn al jarenlang aan elkaar verbonden en per 1 januari van dit jaar is deze bijzondere verbintenis weer verlengd voor de komende 3 jaar. Namens alle leden en het bestuur van VC Unitas en iedereen die het Boekelse volleybal én beachvolleybal een warm hart toedraagt, bedanken wij Joep Jansen voor zijn betrokkenheid bij onze mooie sport. Het vertrouwen van ’t Menneke is een mooie steun in de rug in onze strijd om het volleybal in Boekel weer in de lift te krijgen.

Zowel de teams die Nevobo-competitie spelen als de teams die recreatief actief zijn in de ‘winteravond’-competities spelen attractief en fanatiek volleybal waarbij we gebruik kunnen maken van zeer goede faciliteiten in Sporthal de Burcht en de beachvelden op Sportpark de Donk van Stichting Buitensport Boekel.

Lijkt het je leuk om een keer te komen proeven van het volleybal, dan ben je van harte welkom om een keer een kijkje te komen nemen bij een training of wedstrijd van één van onze teams. Volleybalervaring is zeker geen must, enthousiasme wél!

Terug