Veel vooruitgang bij onze jongste leden!

Veel vooruitgang bij onze jongste leden!

Afgelopen zondag mocht het team van Unitas N4 afreizen naar Odiliapeel voor een middag vol wedstrijden. De laatste 4 wedstrijden van de eerste seizoenshelft stonden op de planning.
Zo aan het einde van het jaar en met heel wat wedstrijden achter de rug is het mooi om te zien dat het team steeds beter op elkaar ingespeeld raakt! Het lukt ze goed om diverse punten te pakken, niet alleen vanuit de opslag waar flink op getraind is, maar ook vinden ze elkaar met het overspelen steeds beter.
Van de 8 gespeelde helften zijn er 4 gewonnen! De laatste helft zelfs met een eindscore van 31-14! Wat waren Fleur, Julia, Fieke en Daan trots met deze overwinning!
Na deze supergoede teamprestatie vertrokken deze toppers (met hun mascotte!) moe en zeker voldaan weer huiswaarts aan het einde van de middag.

Lijkt het je nou ook leuk om te komen volleyen en een hecht team te vormen, dan ben je van harte welkom om eens mee te komen trainen. Stuur even een mailtje naar secretariaat@vc-unitas.nl en je ontvangt snel een uitnodiging!

Terug