Unitas Online KWIS!

Unitas Online KWIS!

Op 27 februari was het dan zover. Na een lange tijd noodgedwongen zonder volleybal leek het ons leuk om toch iets te organiseren waarbij we samen konden komen en (iets dat te maken heeft met) volleybal kunnen spelen, namelijk de allereerste (Online) Unitas KWIS.

Ondanks dat iedereen wel een beetje klaar is met scherm-gesprekken was de opkomst toch goed, misschien dat alleen de ontknoping van ‘Wie is de mol’ die dag meer kijkers had…

‘s Middags was er een speciale kwis voor onze jeugdleden, maar ook bij de avond-versie waren jeugdleden (en ouders) present, leuk! De vragen waren veelzijdig, natuurlijk over volleybal, volleyballers, Unitas en Unitassers, waarbij we de clubarchieven in zijn gedoken voor nooit of zelden vertoond materiaal. Soms was daar achteraf gezien misschien wel een goede reden voor…

De eindstand bij de middag-jeugdeditie (links) en bij de avond editie (rechts)

Er was natuurlijk ook een titel te verdienen, namelijk die van allereerste ultieme online Unitas kampioen! Sanne wist met een nipte voorsprong de jeugd-editie te winnen en ’s avonds won Jorg toch de trofee terwijl hij minder vragen goed had dan de runners-up. Snelheid maakte hier het verschil!

Ondanks de afstand toch een gezellige en zelfs leerzame kwismiddag- en avond. Zeker voor herhaling vatbaar, maar de volgende editie liever niet online!

Terug