Unitas levert Prins(en) Carnaval !

Unitas levert Prins(en) Carnaval !

Beste (ouders van) Unitas-leden en carnavalliefhebbers,

Zoals jullie hebben kunnen lezen in de Boekels krant hebben wij  net als een aantal Boekelse verenigingen twee kandidaat-prinsen aan CS de Knöllekes afgevaardigd.

En niet de minste! Zie hieronder de tekst en foto’s waarmee we beide heren aan het Boekels publiek hebben gepresenteerd:

Laat die ballen maar knallen! Met één van deze twee lange mannen als prins worden de knollen dit jaar niet geskoefeld maar gesmasht! Deze feestbeesten van VC Unitas maken van de volleybal een carnavalsbal. Jeroen ‘knoeperhard’ Kuipers kent maar één stand en levert nooit half werk. Menig optocht in de regio weet ervan, op Jeroen kun je bouwen.

Stef ‘geen stress’ Peters staat garant voor een zorgeloze carnaval maar wel tegen 100% rendement. Met Stef vissen de knollen zeker niet achter het net!

Beide heren staan bekend als belangrijke troeven van de ‘Mennekes’ van Heren 1, daarnaast worden ze ook geroemd om hun kwaliteiten na de wedstrijd. Ook aan de bar altijd 100% inzet! Kortom, de ideale kandidaten voor een knallend carnaval!!!

 

Aanstaande zaterdag kun jij erbij zijn op het prinsenbal in Nia Domo waar de nieuwe prins zal worden onthuld, wellicht wordt het één van de kanjers hierboven!

Vanuit de de Knöllekes worden er 111 consumpties ter beschikking gesteld voor de club die met het meeste aantal mensen hun kandidaten komt aanmoedigen. Dus heb je zin in een feestje en benieuwd of we dit jaar weer een Unitas prins in ons midden hebben, zorg dat je erbij bent!!!

Groeten en Alaaf!

Terug