They are the champions

They are the champions

Nog maar één setje was er nodig voor Unitas heren 1 om het kampioenschap te behalen in de eerste klasse. Maar zou het ze ook lukken tegen de reuzendoder VC Volt?

In een volle de Burcht betraden de Boekelse vaandeldragers de zaal. Licht gespannen in afwachting van het grote kampioensfeest.
De eerste set ging het gelijk op. VC Volt was aan het aftasten en Unitas kon nog geen vuist maken. Was het de druk onder al dat publiek of toch de zenuwen?
Lang ging het het gelijk op, maar boven de 15 begon Unitas langzaam uit te lopen. Een paar overtuigende klappen van Roel en Jeroen maakten verschil, en door goed verdedigend werk van libero Ruud kon Volt maar niet scoren. En dankzij een fout van de routinier was daar dan de setwinst! Wat een ontlading, het totaal onverwachts kampioenschap in de 1e klasse!!! Tranen van geluk bij de toeschouwers en uitzinnige vreugde bij de Unitas spelers en coach.
Proficiat Roel, Marijn, Jeroen, Ruud, Roy, Sven, Stef, Paul en Casper!
Daarna nog wat sets voor de boeken: 2 werden er met gemak gewonnen en de laatste set werd er nog een setje gegund aan VC Volt die het publiek ook hebben vermaakt met hun goede tegenstand.
Via deze weg dank aan alle supporters en natuurlijk aan onze jarenlange sponsor Joep Jansen van Café ’t Menneke.

Terug