Supermiddag voor de meiden van Unitas N4

Supermiddag voor de meiden van Unitas N4

24 april, de laatste wedstrijd voor de meiden van Unitas N4. Na een korte autorit van Boekel naar Sambeek, mochten we om 13u de eerste wedstrijd gaan spelen.

De meiden begonnen heel sterk met strakke services en mooie passjes aan het net, Somas Activia N4.1 konden dit moordend tempo niet volgen en de eerste set ging met 19-13 naar Unitas. Na die eerste set werd de tweede set met goeie moed doorgezet en ook gewonnen met 23-11. Uiteraard na de wedstrijd werden sportief handen geschud en elkaar bedankt.

De tweede wedstrijd speelden we tegen 3 meiden van Somas Activia N4.3, die vorige wedstrijddag al kampioen zijn geworden. Deze drie meiden waren zeer sterk en boden hele goede tegenstand. Daardoor werd de eerste set super spannend en ging gelijk op, om uiteindelijk te eindigen in een 20-20 stand. In de tweede set herpakte onze meiden zich weer in het knappe spel van de eerste wedstrijd en trokken de overwinning toch naar zich toe, 17-12 voor onze meiden!

De laatste wedstrijd was tegen Flamingo’s N4.1 ook in deze wedstrijd waren onze meiden oppermachtig en konden na twee weergaloze sets de scores 16-11 en 21-9 noteren op het scorebord.

Het was een supermiddag voor de meiden, met een lekkere traktatie voor onderweg, gingen we met een brede lach weer naar Boekel. We kijken uit naar het beachvolleybal en naar het volgend seizoen.

Terug