Succesvolle seizoenstart Unitas jeugd!

Succesvolle seizoenstart Unitas jeugd!

Sinds een paar jaar worden de jeugdvolleybalcompetities per half jaar gestart. Hierdoor is het mogelijk om het spelniveau beter af te stemmen op de ontwikkeling van het team. Meiden B gaat na een mooie 3e plaats op de eindlijst in december, nu op jacht naar de koppositie in dezelfde klasse, en dat met een aantal nieuwe, minder ervaren, speelsters erbij. Dat het inpassen in het team goed gelukt is, blijkt wel uit de eerste resultaten. Werd vorige week nog in een spannende wedstrijd, met slechts 14 punten verschil over vier sets, met 4-0 gewonnen van VCE/PSV MB2, afgelopen zaterdag werd ook overtuigend gewonnen van Detac MB1. Met de volle 10 punten gaan de meiden nu aan kop in hun klasse. Ga zo door dames!

Eindelijk mochten zondag ook de meiden van CMV N4-1 ook weer eens wedstrijden spelen. Dat was even geleden. Omdat er duidelijk vooruitgang geboekt is, zijn de meiden een klasse hoger gaan spelen. Helaas kon Maria er deze keer niet bij zijn, maar gelukkig was trainingsmaatje Sien mee om aan te moedigen. De eerste wedstrijd was weer even wennen, en dat leidde soms tot misverstanden in het veld. De eerste set tegen Activia ging daardoor verloren, maar de dames herpakten zich in de tweede set. Er ontspon een spannend volleygevecht met knappe, lange rally’s en hele mooie vangduiken van Julia. Op het nippertje een 17-17 eindstand.

Nu de kop er weer af was, klaar voor de tweede wedstrijd tegen Flamingo’s uit Gennep. Goede servicebeurten van Vienna en Roos zorgden voor veel directe punten, en Lola maakte veel punten aan het net. Het gevolg was een mooie 2-0 overwinning, waar als kers op de taart ook nog een paar flitsende rally’s werden gespeeld. Wat een vooruitgang geboekt dit jaar, super knap!  

Terug