Strakke 4-0 winst voor Heren 1 tegen Breda           

Strakke 4-0 winst voor Heren 1 tegen Breda           

Op zaterdag 23 april bezoek voor heren 1 vanuit Breda in de Boekelse Burcht. Heren 2 van de De Burgst Breda staat lager geklasseerd dan de Mennekes, maar er zijn ook afwezigen waardoor de gemiddelde lengte in de ploeg wat verminderd. Middenman Roy had een klusongeluk diezelfde middag en coach Casper bleek zich die middag te gaan meten met de Sagrada Familia. Benieuwd wie er langer was…

Gelukkig wel een aanvulling vanuit de flexibele schil. Jos begon hierbij als coach op de bank om toch wat sturing te kunnen geven nu Cas er niet is. Het verloop van de wedstrijd was eenzijdig. Lang verhaal kort: Unitas speelde solide als collectief en een aantal spelers haalden een zeer goed niveau. Spelverdeler Marijn speelde de juiste man op het juiste moment aan en Luc heeft nagenoeg 100% gescoord. Doordat de foutenlast bij de tegenstander heel hoog was, denderde het team vanaf het eerste tot het laatste punt door naar een strakke 4-0 overwinning (25-17, 25-15, 25-16, 25-18) en tot in het linkerrijtje van de ranglijst.    

Ongeslagen status voor Meiden B!

De meiden B waren vorige week al kampioen, maar namen duidelijk geen gas terug in de laatste wedstrijd van het seizoen. In Oss werd Ovoco MB1 met 0-4 en zeer afgetekende setstanden verslagen. 13-25, 3-25, 11-25 en 19-25. Een waardige en zeer terechte kampioen!

Terug