Start nieuwe jeugdgroep

Start nieuwe jeugdgroep

UPDATE: Vanaf aanstaande dinsdag 3 september is het zover! We gaan starten met de nieuwe trainingsgroep, begeleid door een ervaren jeugdtrainer. De trainingen vinden plaats op dinsdag van 17:30u tot 19:00u. Lijkt het jou ook leuk om een keer mee te komen doen? We hebben nog steeds plek, dus meld je snel aan. Je mag een maand gratis en vrijblijvend meetrainen om te kijken hoe leuk het is!!


Na de zomervakantie starten we met een nieuwe jeugdgroep van 6 t/m 12 jaar. Volleybal is een uitdagende sport waarbij teamverband super belangrijk is, zowel binnen als buiten het veld. Onder leiding van een ervaren en gediplomeerd jeugdtrainer zullen we de basistechnieken van het volleybal bijbrengen via de Cool Moves Volley methode, waarbij je op een leuke manier, stapsgewijs leert volleyballen. 

Voor alle niveau’s worden gedurende het seizoen ook toernooitjes georganiseerd in de regio waarbij je kan laten zien wat je met je teamgenoten al geleerd hebt. Vanaf april, als het weer lekker weer is, verlaten we de zaal en gaan we naar buiten om te beachvolleyballen.

Lijkt je dit leuk, meld je dan aan! 

Een team bestaat uit een groepje van 5 of 6 kinderen, bij voldoende aanmeldingen zullen we deze indelen op leeftijd.

Misschien heb je klasgenootjes, neefjes, nichtjes, buurtgenootjes die het ook willen proberen, meld je dan (samen) aan door een mail te sturen naar roel@vc-unitas.nl en je ontvangt snel wat extra informatie.

Terug