Prachtige nieuwe shirts voor dames-recreanten!

Prachtige nieuwe shirts voor dames-recreanten!

Het dames recreantenteam van VC Unitas speelt al jaren mee in de winteravond-recreantencompetitie in Gemert. Een fanatiek team dat sportieve prestaties koppelt aan veel gezelligheid en daar nog lang mee door wil gaan.

Voorheen gebeurde dat al in een mooie outfit, verzorgd door shirtsponsor Wim v.d. Broek Electroworld. Maar toen deze speciaalzaak in televisie, audio, witgoed en huishoud-electronica onlangs van eigenaar wisselde werd het ook hoog tijd om de teamkleding daarop aan te passen. De nieuwe eigenaar van deze Electroworld-vestiging, Gijs de Bruijn én voormalig eigenaar en naamgever Wim v.d. Broek sloegen de handen ineen en ontwierpen een prachtig nieuw wedstrijdshirt voor de dames.

Op de rug van het shirt prijkt trots de aloude sponsornaam ‘Electroworld Wim v.d. Broek’ terwijl op de voorkant ‘Stairmobil’ (maakt tillen overbodig) staat vermeld. Dit bedrijf is jaren geleden begonnen met een idee van Wim v.d. Broek en inmiddels uitgegroeid tot succesvolle onderneming in het ontwikkelen en produceren van een hulpmiddel voor het veilig transporteren van zware apparaten (zoals wasmachines) over de trap.

Op de foto de trotse volleybalsters, links geflankeerd door Gijs de Bruijn namens Electroworld Wim v.d. Broek en aan de rechterzijde door Wim v.d. Broek namens Stairmobil. Beide sponsoren wensen de dames veel volleybalplezier, gezelligheid én succes toe in de Gemertse competitie!

Terug