Personeels-uitje in het zand!

Personeels-uitje in het zand!

 

Op vrijdag 23 juni vond het eerste VC Unitas Beachtoernooi voor Bedrijven plaats. Een beachvolleybal-toernooi, bedoeld voor werknemers van Boekelse bedrijven. Pal aan het einde van een zeer warme werkweek maar daar was bij deelnemers weinig van te merken. In de heerlijke avondzon werd van 18 tot circa 22 uur fanatiek gestreden om een fles shampoo en natuurlijk ‘eeuwige roem’ !

Ook naast de zandbak werd volop genoten. Lekker liggend in het gras, of hangend aan een bartafel werden de wedstrijden van de collega’s geanalyseerd, om zo tot een beter eigen spel te kunnen komen.

Vanuit de koelte in het speciaal daarvoor in de kantine ingerichte wedstrijd secretariaat, hield de Unitas-organisatie alles keurig in de gaten. De planning klopte tot op de minuut.

Uiteindelijk ging er natuurlijk een team met de hoogste eer naar huis en dat was de ploeg van La Compagnie. Maar dit was van ondergeschikt belang; belangrijker was dat alle deelnemende teams/bedrijven een leuke avond hebben gehad.

Deze eerste editie van het VC Unitas Beachtoernooi voor Bedrijven was volgens alle deelnemers een groot succes en daarmee zeker voor herhaling vatbaar. Een mooie aanzet dus voor wellicht een langdurige traditie!

Terug