Volley Fit

Volley Fit

Door het coronavirus ligt de volleybalwereld even stil. Om toch in beweging te blijven of om de vastgeroeste spieren alvast los te maken voor als het weer kan, geven we je hier alvast wat oefenstof voor in je tuin, zolder woonkamer of op je balkon.

Voor de jeugd heeft onze eigen jeugdtrainer Ismail al in de eerste golf oefenstof voor de jeugd gefilmd. Leuke baloefeningen die je alleen of samen kunt doen, zeker nu je weer lekker naar buiten kunt! Je vind de video’s van Ismail HIER.

Ook de Nevobo biedt oefenstof aan via het VolleyFit programma. In verschillende trainingen word je door grote namen uit de volleybalwereld geholpen om op een leuke manier fit te blijven. Je vindt de trainingen op https://www.volleybal.nl/volleyfit

VolleyFit bestaat uit verschillende soorten workouts: kracht, conditie en volleybal. Bij de krachttrainingen ligt de focus op het trainen van verschillende spiergroepen. De conditietraining is bedoeld om je conditie op pijl te houden. De laatste categorie, volleybal, zorgt ervoor dat je je balgevoel niet verliest.

Succes!