Mooie teamprestatie van Daan, Fieke, Fleur en Nienke in St. Antonius

Mooie teamprestatie van Daan, Fieke, Fleur en Nienke in St. Antonius

Drie wedstrijden stonden afgelopen zondag op het programma te wachten. We waren mooi op tijd dus konden we even kijken naar wedstrijden die al gespeeld werden en hadden voldoende tijd voor een goede warming-up, heel belangrijk!

De eerste wedstrijd tegen Detac ging helaas verloren. Wel werd er heel goed samengespeeld door Daan, Fieke, Fleur en Nienke. Het mag daarbij wel even benoemd worden dat de verschillen in leeftijd en ervaring best wel groot zijn. Dat maakt het soms uitdagend om het spel goed samen op te bouwen, maar door elkaar goed te ondersteunen worden er ook hele mooi stappen gemaakt.


Het volgende treffen was tegen Saturnus / Hendriks Coppelmans en werd gewonnen met 37-43. Zoals de stand al doet vermoeden was het een erg spannende wedstrijd. Ons jongste teamlid Nienke sloeg bij het opslaan de bal in één keer naar de tegenpartij en maakte hierbij een mooi punt. Wat was het team en de coach trots op Nienke. Heel mooi om te zien hoe hecht het team is en hoe trots ze op elkaar zijn bij iedere (individuele) prestatie. Er werd goed overgespeeld naar elkaar. De teams waren gelijkwaardig
maar gelukkig ging de winst naar Unitas. Wat waren ze blij en trots.

Helaas ging de derde wedstrijd verloren. Met veel plezier speelde ze de wedstrijd, wel soms balend van punten verlies maar toch Toch bleven ze moed en lol houden samen.
Het was een gezellige zondag samen. En ook een wedstrijd gewonnen, prima resultaat en op naar
de volgende wedstrijden!

Terug