Mini’s 5.2 KAMPIOEN !!!

VC Unitas/Mini’s 5.2 is KAMPIOEN geworden !

En speciaal voor de bezoekers van deze site blikte coach Hedda even terug op dit succesvolle seizoen…….

Hoi Unitas,

Mijn team, bestaande uit: Carmen, Loes, Lotte en Iris, heeft het altijd heel gezellig onder elkaar. Dit begint al in de auto op weg naar de verschillende Mini-toernooien. Er wordt volop gekletst op de achterbank en van alles besproken. Ook voorafgaande aan de wedstrijden zijn de dames al lekker aan het ballen. Je ziet dat ze veel plezier hebben in het spelletje en gedurende het seizoen zijn ze ook steeds beter gaan spelen.

De kracht van het team is dat ze heel netjes in drie keer spelen en hierdoor elke wedstrijd de nodige extra punten binnen wisten te halen. Ze hebben het spelletje prima onder de knie en ze gaven telkens aan dat ze maar al te graag wilden gaan smashen. Daarop spraken we af dat ik ze een seintje geef vanaf wanneer dit mag. Zo zorde ik er voor dat ze eerst genoeg punten verzamelden en het smashen is een extra stimulans om daar vol voor te gaan. En ook met het smashen werden vervolgens weer de nodige punten binnengehaald!

Eigenlijk heb ik het heel gemakkelijk gehad als coach. Dit doen de meiden namelijk ook zelf, ze zijn heel gedreven en geven elkaar voortdurend aanwijzingen. Door deze inzet en teamspirit hebben de meiden het dus zelf voor elkaar gekregen dat ze nu kampioen zijn geworden. Een grote prestatie!! Al met al dus vier toppers bij elkaar. We kunnen terugkijken op een zeer gezellig en sportief seizoen. Dames, bedankt voor het fijne jaar! 

Hedda

 

Namens heel Unitas; proficiat Lotte, Carmen, Loes en Iris, coach Hedda en trainster Renske!  Goed gedaan, we zullen in de toekomst vast nog veel meer gaan horen en zien van deze getalenteerde Unitassertjes…

 

Terug