Meisjes-B weer in goede doen !

Na enkele zeperds (3 keer kansloos 0-4 verlies) tegen de koplopers in de poule, kon VC Unitas/Meisjes-B weer op adem komen in Zeeland tegen Detac. De eerste set ging lang gelijk op met technisch goed volleybal. Mara en Britt grepen hun kans in de basis door met goede aanvallen te scoren. Detac trok echter aan het langste eind; 25-22.

In de tweede set werd door sterk serveren direct een voorsprong genomen welke daarna met veel bravoure over de streep werd getrokken; 22-25.

De derde set was wederom erg spannend, er werd hard gewerkt met oa goede blokkering door Erie. Om bij een 19-21 achterstand de zaak weer om te buigen kwam Iris terug in het veld met een speciale opdracht : flink servicedruk zetten ! Detac werd daardoor overdonderd en Unitas won de set alsnog met wederom 22-25.

In de vierde set vloeide de energie helaas wat te vroeg weg. Unitas had dan ook geen antwoord op de harde service van Detac. Loyce kon met een sterke invalbeurt wat rust brengen waardoor de schade beperkt bleef tot 25-16.

Wederom was een vijfde set nodig tegen Detac, maar na bijna 2 uur volleybal was de pijp leeg bij Unitas. Het werd 15-8 in het voordeel van Detac. Nipt verloren dus maar het volleybal was goed dus de vorm lijkt eindelijk weer terug te keren !

Terug