Meiden C tonen ook met 5-en volop inzet!

Meiden C tonen ook met 5-en volop inzet!

De meiden C spelen dit jaar voor het eerst in de zaterdagcompetitie hun wedstrijden. Vanwege andere verplichtingen lukt het zeker bij de uitwedstrijden vaak niet om een zestal te vormen, maar worden de wedstrijden meer dan eens met 5-en gespeeld. Daarbij is het heel fijn dat Fleur, van ons CMV N4 team, altijd bereid is om erbij te zijn, wat een inzet!

Het is niet altijd makkelijk om met 5-en zo’n groot veld te belopen, maar wanneer je zoveel inzet toont als deze meiden, zou je haast vergeten dat ze niet altijd de volledige veldbezetting hebben. De afgelopen weken hebben Lola, Nala, Roos, Julia, Reineke en Fleur ook tijdens thuiswedstrijden versterking gekregen van Ela, Nisa of Jennifer. Het is super om te zien dat deze dames elkaar zo goed helpen.

De afgelopen weken zijn er heel wat wedstrijden afgewerkt. Allereerst op 27-1 een spannende thuiswedstrijd tegen VC Volt, waarbij VC Unitas heeft gewonnen met 3-1. Bij elke set liep VC Unitas op het begin achter, maar wisten zich te herpakken op de de laatste set na. Wat een veerkracht!

Hierop volgde voor en na de carnaval een tweeluik tegen Vamos, eerst in Mill en daarna in Boekel. Ondanks keihard werken ging de eerste wedstrijd, met een vijftal, met 4-0 verloren, maar thuis werd een hele knappe overwinning geboekt. De eerste set was wat onwennig, maar daarna werd het iedere set beter. Er werd hard gewerkt voor elkaar en goed samengespeeld, een hele mooie 3-1 overwinning!

Tegen Bedovo in Beek en Donk op 2 maart stonden de meiden weer met 5en in het veld. Het was een erg spannende wedstrijd. De eerste set werd net verloren met 2 punten verschil, daarna herpakten de meiden zich en werden 2 sets gewonnen. Bedovo kwam echter terug in de 4e set en moest het beslecht worden met een 5e set, die erg spannend was. Maar het resultaat was een 2-3 winst!

Het is mooi om te zien hoe fanatiek deze meiden zijn, hoe hard ze voor elkaar werken en dat ze ondanks de lengte- en leeftijdsverschillen, een superfijn team vormen!

Terug