Meiden B als een speer richting kampioenschap!

Meiden B als een speer richting kampioenschap!

Meiden B gaan als een speer richting kampioenschap. We schrijven begin april en het wordt al tijd om de rekenmeesters aan het werk te zetten. Na 8 van de 10 wedstrijden staan de meiden B op 37 punten uit 8 wedstrijden, met nog twee wedstrijden te gaan.

In de afgelopen 3 weken werden achtereenvolgens Ovoco uit Oss (4-0), Detac uit Zeeland (1-3) en VV Rooi uit Sint Oedenrode (1-3) aan de zegekar gebonden, waardoor er een gat van 19 (!!!) punten is geslagen met de nummer twee, maar die heeft ook twee wedstrijden minder gespeeld.

In theorie, zou de nummer twee in de resterende 4 wedstrijden nog de volle 20 punten kunnen halen en op 48 punten kunnen komen, eentje meer dus dan onze meiden, maar dat betekent ook dat beide resterende wedstrijden met 4-0 verloren moeten worden. Ik zou er mijn geld niet op zetten….

Dus, dit wetende, en het feit dat zaterdag a.s. het team afreist naar Eindhoven, kan het haast niet anders zijn dat we zaterdag een kampioenschap kunnen vieren. Wil je erbij zijn, zorg dan dat je zaterdag om 17:00 in Eindhoven in de sportzaal van de Sporthogeschool in Eindhoven (Theo Koomenlaan 3) op de tribune zit. Vergeet je spandoeken, trommels en toeters niet!!

Zet hem op meiden!!!

Terug