Kampioenen beachcompetitie: ‘Niet omdat het moet’ (dames) en ‘Jägerbal’ (heren)

De vakanties zitter er weer (bijna) op en dat betekent dat ook de zomer beachcompetitie afgelopen is. Het ging er dit jaar weer heet aan toe, de zandbak was vaak goed gevuld en er werd volop strijd geleverd. Het kampioenschap, en daarmee de eeuwige roem, komt dit jaar toe aan ‘Niet omdat het moet’  bij de dames, en ‘Jägerbal’  bij de heren. Gefeliciteerd met jullie titel “Beachkampioen 2017 van Boekel en omstreken”.

Op de ‘beach-pagina’ elders op deze site vindt je de einduitslag, daaruit blijkt dat de kampioen bij de dames maar liefst 23 van de 30 gespeelde sets wist te winnen en dat de herenkampioen slechts 2 van de 36 sets aan de tegenstander moest laten!

Bij de herencompetitie zijn helaas niet alle wedstrijdbriefjes aangetroffen. Dat kan betekenen dat sommige teams vergeten zijn alle briefjes in te vullen of dat niet alle wedstrijden gespeeld zijn. Dit maakt niets uit voor de eerste plaats – Jägerbal is onbedreigd winnaar geworden – maar de stand daaronder kan hierdoor wel wat vertekend zijn.

Bedankt voor een mooi seizoen, graag tot volgend jaar !!

Terug