Heren 1 op kop na drie speelronden

Heren 1 op kop na drie speelronden

Afgelopen zaterdag speelden de Mennekes tegen de inmiddels bekende (en gewaagde) tegenstander Donki Sjot uit Den Dungen. In de thuisBurcht zijn de Boekelnaren altijd op hun best, dat bleek al in de klinkende 4-0 tegen Hands Up HS2 op 23 september, en ook vandaag was het genieten voor de aanwezige toeschouwers. Met zeer degelijk en verzorgd spel werden de gasten vanaf het eerste punt onder druk gezet. Drie keer winst (25-10, 25-12 en 25-17) en hoewel Donki Sjot gaandeweg de wedstrijd iets beter in het spel kwam, werden ze in de pass dunsdanig onder druk gezet dat ook de vierde set zonder al teveel moeite in Boekel bleef (25-22). Vorige week werden bij Dunamis in Goirle een paar sets weggegeven, maar desalniettemin een topstart van het prille seizoen!

Meiden C thuis op stoom

Dit jaar is er een extra meiden teams, doordat een aantal spelers vanuit de CMV zijn doorgestroomd. Bij thuiswedstrijden worden Lola, Nala, Roos, Maria en Ela bijgestaan door speler van de meiden A, en bij uitwedstrijden is er van onderaf versterking vanuit CMV. De eerste thuiswedstrijd werd al met 4-0 gewonnen, een week later uit in Uden ging helaas verloren, maar in de tweede thuispot was weer een prooi voor de Boekelse meiden, zelfs met 4-0. Goed gedaan dames!

Top volleybal, maar wisselende uitslagen voor Meiden A

Voorheen meiden B komen dit jaar uit in de A-klasse, dus wat meer tegenstand is te verwachten. De eerste thuiswedstrijd was daar weinig van te merken, die werd overtuigend met 4-0 gewonnen, maar uit in Den Dungen (3-1) gaf een ander beeld. Afgelopen zaterdag werd de draad tegen Hand up MA1 weer opgepakt en de eerste set met 25-20 gewonnen. Helaas gingen de volgende twee sets minder goed (21-25, 16-25), waardoor uit een ander vaatje getapt moest worden. Je kunt wel zeggen dat de meiden dat deden want de vierde set kregen ze maar 9 punten tegen. De vijfde set ging toch weer gelijk op en ging helaas verloren met 13-15. Overall 6 punten meer gemaakt (100-94) maar toch verloren, zonde!

CMV N4-1 maakt de eerste meters samen

Een nieuwe (en internationale!) samenstelling voor onze jongste spelers, waar Daan en de Oekraïense Masha zich hebben gevoegd aan het team van Julia, Fleur en Fieke. Geen probleem voor die laatste drie dames, want die weten immers wel hoe het werkt  waardoor dit team soepeltjes de eerste 3 wedstrijdzondagen heeft doorlopen, zelfs twee keer met maar 3 spelers. Er werden al een aantal sets gewonnen en dat gaat zeker vaker gebeuren als ze op volle sterkte zijn!  

Uitslagen VC Unitas / ’t Menneke – zaterdag 7 oktober:

  • VC Unitas Heren 1 – Donki Sjot Heren 3:             4-0
  • VC Unitas Meiden A1 – Hands Up Meiden A1:    2-3
  • VC Unitas Meiden C1 – Havoc Meiden C1:          4-0
Terug