Geweldig resultaat Meisjes-C !

Een week eerder werden tegen koploper Vollan nog twee sets gepakt, deze week kwam de nummer twee op de ranglijst – Flamingo’s uit Gennep – op bezoek in Boekel voor de wedstrijd tegen VC Unitas/Meisjes-C.
De Unitas meiden begonnen wat rommelig aan de wedstrijd en daardoor kon Flamingo’s een voorsprong opbouwen. Maar toen kwam de Boekelse vechtlust terug en punt na punt werd de achterstand weggewerkt en zelfs nog omgezet in een knappe 25-21 setwinst. Maar in de tweede set verslapte de aandacht bij Unitas waardoor er niet altijd ‘in drieën’ werd gespeeld. Flamingo’s pakte de kans en won de set met 17-25.
Dat lieten onze meiden echter niet op zich zitten en ze gingen er vol tegen aan. De derde set was heel spannend tot 15-15, waarna Unitas het dankzij prima serveerwerk afmaakte met 25-19. Dit brak de tegenstand  bij Flamingo’s volledig en de Boekelse meiden wonnen vervolgens ook de vierde set overtuigend met maar liefst 25-13 ! Een terechte 3-1 overwinning voor VC Unitas/Meisjes-C dat hiermee de derde plek op de ranglijst stevig in handen heeft.

Terug