Fun en actie tijdens spectaculair volleybal parcours!  

Fun en actie tijdens spectaculair volleybal parcours!  

Terwijl in Nederland het WK volleybal volop bezig was, stond de Boekelse kinderen van alle groepen 3 t/m 8 een grote verassing te wachten. Tijdens hun gymles was de hele sporthal omgebouwd tot een spectaculair volleybal parcours, een supergave activiteit, waar de kinderen (en leerkachten) met volle teugen van hebben genoten.

Op een superlange hindernisbaan werd gedoken, geslalomd en gescoord, er was een heuse smashmeter waar gemeten werd hoe hard je kan smashen (of gooien) en de speelsters van het Nederlands team waren aanwezig om als mikpunt te dienen voor een gericht worp, pass of smash.

volop actie op de hindernisbaan

Onder begeleiding van volleyballers van VC Unitas en de Nevobo, werd geoefend met de onderhandse en bovenhandse techniek en er werden zelfs al een paar ballen over het net gesmasht!  Om het af te maken kon er een partijtje worden gespeeld of worden gesprongen in een springkussen in de vorm van een volleybal.

Aan het einde gingen alle kinderen met een rood hoofd en een grote glimlach naar huis!

Dank aan alle vrijwilligers die mee hebben geholpen met op- en afbouwen, technische ondersteuning en de begeleiding van de activiteit. Daarnaast dank aan de Nevobo en Stichting Binnensport Boekel voor het mogelijk maken van deze acitiviteit!

smashen met de dames van het Nederlands team
De smashmeter was erg populair!
Terug