Eindstand Beach-competitie

Eindstand Beach-competitie

Dag Beachers,

Na een zinderende zomer, is de regen dan eindelijk gekomen.. Het was een geweldig beach-seizoen, met alleen maar mooi weer ! En waar heb je met mooi weer geen zin in? Precies: de uitslagen van de beach competitie in een pc gaan zitten kloppen..

Een doos oud papier, met kladjes, bierviltjes etc..  we hebben er even over gedacht de hele zooi bij het oud papier te kieperen, een pilsje open te trekken en weer op mijn tuinstoel te gaan zitten. Het pilsje hebben we inderdaad gepakt, maar die doos was echt te zwaar om aan de weg te zetten met 38°C.. stel je voor dat ie spontaan zou ontbranden..

Het heeft dus even geduurd.. maar: We hebben een winnaar! Oh nee.. twee winnaars!

Bij de Dames gaat de eeuwige roem naar JuLoRé !  Ze hebben de competitie overtuigend gewonnen, met 20 sets uit 7 gespeelde wedstrijden. Applaus, applaus.. (en dat is dan meteen jullie prijs dit jaar..)

Bij de Herenpoule ging het er ook heet aan toe! Daar wist Beach by Dre met 18 sets uit 7 wedstrijden te winnen. Dus heren: 2 setjes minder als de dames! Dat wordt dus een straftraining volgend jaar nemen we aan? Ook Beach by Dre zal genoegen moeten nemen met de eeuwige roem, en een keihard applaus als prijs. Meer zat er niet aan dit jaar..

Beetje jammer dat juist de teams die het met twee spelers niet dachten af te kunnen dit jaar de competities moeten winnen. Zo zie je dat met lekker warm weer het beachvolleybal een kei gaaf, maar fysiek zwaar spelletje is.

We dagen jullie beide daarom uit volgend jaar met een  vast team van 2 personen in de zandbak te verschijnen.. eens zien of jullie dan nog je mannetje staan tegen de mannen en vrouwen die elk wel alle sets zelf spelen.

De complete uitslag van de heren- en damescompetities zijn terug te vinden op deze site onder het kopje ‘Beach’, daar kunnen je zien dat jullie die mooie viltjes dit jaar niet voor niets hebben ingevuld!

Allemaal bedankt voor een geweldig mooie beachzomer, in het bijzonder de gastvrije dames van SBUB natuurlijk, en  onze weergoden.

Tot volgend jaar!

Beachcommissie VC Unitas

Terug