Eindejaars husseltoernooi 2022

Eindejaars husseltoernooi 2022

Een mooie eindejaarstraditie is weer terug van even weggeweest! Dinsdag 20 december was het jaarlijkse husseltoernooi van VC Unitas, waarbij iedereen van de vereniging welkom wordt geheten om samen een potje te volleyballen.

Dat deze traditie sterk verankerd zit in de Unitas-genen bleek wel uit de opkomst die dermate groot was dat er 6 teams konden worden gevormd van jong tot oud en dames en heren gemengd. Hierdoor was de hele zaal gevuld!

Eerst werd begonnen met een gezamenlijke hussel-warming-up waarbij de spieren warm werden gespeeld. Nadat alles en iedereen soepel en klaar was voor de wedstrijden werden er teams gevormd die het tegen elkaar gingen opnemen. Ook een aantal plekken in de kantine werden alvast warm gehouden.

In het begin was het nog even wennen, maar al snel werd er een leuk potje gebald met elkaar. De ‘ouderen’ deden tijdens de wedstrijden zeker niet onder voor de jongeren. Ook de allerjongste jeugd liet zien dat ze al veel geleerd hadden en dat ze niet bang waren om de strijd aan te gaan. Na de laatste wedstrijd was er voor iedereen nog een hapje en een drankje in de kantine en kon er nog gezellig worden nagepraat. Het was weer een gezellig en geslaagd toernooi en een mooie afsluiting van 2022. Bedankt voor eenieders aanwezigheid!

Terug