Einde seizoen??

Zoals niemand ontgaan kan zijn, heeft de ‘Corona-crisis’ een grote impact op de samenleving. De gezondheid en de kostwinning van veel mensen is in gevaar en dat is een bijzonder serieuze zaak. Dat daarnaast hierdoor ons bestaan tijdelijk is ontdaan van alle ‘franje’ zoals uitgaan, vakantie, recreatie en sport is uiteraard in het grote geheel maar bijzaak maar toch zeker ook erg vervelend.

Voor onze volleybalsport betekent dat, dat de competitie van dit seizoen niet meer zal worden uitgespeeld. Waar we nog niet al te lang geleden gehoopt hadden in ieder geval met één team het seizoen middels een sprankelend kampioensfeest af te zullen sluiten, moet dat voornemen nu voor minimaal tot volgend seizoen de ijskast in.

De NeVoBo heeft echter na rijp beraad en raadpleging van de achterban toch een ‘promotie/degradatie-plan’ uitgewerkt. Wat dat inhoudt lees je hier:

https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/31/promotie-degradatie-richting-seizoen-2020-2021

Maar hoewel de competitie dus afgelopen is, is het bestuur van volleybalclub Unitas echter nog wel van plan om op de één of andere manier het volleybalseizoen later nog met een gezamenlijke activiteit af te sluiten. Er zijn al wat ideeën geopperd maar als er bij jullie – onze leden – nog leuke voorstellen zijn, dan horen we die graag .

Gebruik de vrije tijd die je nu hebt om hierover even je gedachten te laten gaan en als je een leuk idee hebt, geef het even door aan iemand van het bestuur !

Maar voor nu is het belangrijkste advies om je te houden aan alle maatregelen die door de overheid zijn opgelegd om jezelf, je omgeving en de kwetsbaren in onze maatschappij te beschermen. Dus blijf vooral je gezonde verstand gebruiken !

En voor iedereen die zich verveelt en toch fit wil blijven:

 https://www.volleybal.nl/volleyfit

Bestuur VC Unitas

Terug