AFGELAST: Donderdag 30 December; “Zaklampen-wandeltocht” in Boekel, voor jong en oud !

AFGELAST: Donderdag 30 December; “Zaklampen-wandeltocht” in Boekel, voor jong en oud !

UPDATE:

Helaas! Vanwege de verlengde corona-maatregelen hebben we moeten besluiten om de ‘Zaklampenwandeltocht’ – die voor 30 december op de kalender stond – af te gelasten. Jammer maar helaas, we hopen volgend jaar de draad weer op te kunnen pakken.

VC Unitas wenst iedereen fijne – en vooral gezonde – feestdagen!

Oorspronkelijk bericht:

Na enkele succesvolle edities van de ‘Zaklampen-wandeltocht’ kon dit leuke en drukbezochte evenement in 2020 helaas vanwege de corona-beperkingen niet georganiseerd worden. Maar nu organiseert volleybalclub Unitas op donderdag 30 december alweer voor de vierde keer een sfeervolle ‘Zaklampen-wandeltocht’. Elk jaar weer een welkome activiteit om in de donkere dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw gezond buiten bezig te zijn. De eerdere keren dat dit georganiseerd werd was het een groot succes met vele tevreden wandelaars na afloop. Alle reden dus om deze traditie opnieuw op te pakken, uiteraard weer met twee volledig nieuwe routes.

Jong en oud kan dan in het donker op pad – gewapend met een zaklamp – voor een verfrissende en spannende wandeltocht over de mooiste Boekelse paden. Zelfs voor mensen die Boekel goed kennen zal het wandelen bij het schijnsel van een zaklantaarn een bijzondere ervaring zijn!

Iedereen is welkom, de tocht is geschikt voor jong en oud (je kunt kiezen uit twee uitdagende routes van 5 of 10 km) en uiteraard is er voor de wandelaars onderweg een sfeervolle pauzeplaats waar zo nodig de inwendige mens kan worden versterkt!

Beide routes starten bij Unitas-hoofdsponsor Café ’t Menneke. Tussen 18.00 en 19.00 kun je inschrijven en starten, het inschrijfgeld bedraagt slechts €3,00 per persoon. De tocht eindigt ook weer bij ’t Menneke.

Tot ziens op donderdag 30 december, en vergeet je zaklamp niet!

NB: de wandelaars wordt geadviseerd om voor de veiligheid ook een reflecterend vest te dragen.

Terug