Dinsdagavondwinst voor Heren 1

Dinsdagavondwinst voor Heren 1

Als gevolg van de corona-perikelen hebben veel wedstrijden geen doorgang kunnen vinden en zijn deze herpland. Zo ook dinsdagvond 12 april, waarbij Heren 2 van Hajraa op bezoek komt. De Eindhovense studenten staan iets hoger op de ranglijst, maar daar staat wel tegenover dat de Mennekes op een dinsdagavond vrijwel altijd compleet zijn, inclusief de flexibele schil. Volle oorlogssterkte dus, en heel wat te kiezen voor coach Casper. Hajraa was echter ook met een brede selectie afgereisd, dus volle bak op deze doordeweekse dinsdag.

Vanaf het begin van de eerste set werd er ontspannen en goed volleybald, en in de eerste twee sets werd er gedurende de sets een voorsprong opgebouwd. Er werd een goed niveau behaald en ondanks de servicedruk van de tegenstander kwamen niet alle passes lekker aan, maar er werd wel goed gescoord: 25-19 en 25-22.

Na twee sets was het tijd om weer wat rust in te ‘bouwen’ voor Jeroen en een beroep te doen op de flexibele schil. Met Jos in het team op de diagonaal werd ook set 3 vlotjes binnengehaald met 25-14. De winst was hiermee een feit.

Dan volgt altijd nog de lastige vierde set en de altijd uitbundig zingende studenten hielden het moraal hoog. Unitas daarentegen werd steeds slordiger en de bravoure van de Eindhovenaren won het van het wegvallen van de concentratie aan Boekelse zijde. De vierde set werd nipt verloren met 23-25, maar een prima 3-1 winst.

Terug