Corona update

Zoals iedereen waarschijnlijk wel heeft meegekregen, veranderen vanaf vandaag opnieuw de corona maatregelen, welke weer wat nieuwe regels met zich meenemen m.b.t. tot het gebruik van de sporthal en de bijbehorende kantine. Hieronder een mededeling vanuit onze accomodatie.

SPORT EN CORONA

Het sportseizoen 2021-2022 is gelukkig goed van start gegaan.

Sporten is weer voor iedereen toegestaan en ook publiek is weer welkom in onze accommodatie bij zowel de wedstrijden als de trainingen.

Vanaf zaterdag 25 september vervalt de 1,5 meter afstandsregel waardoor de kleedlokalen en doucheruimtes weer normaal gebruikt mogen worden. (maximaal aantal personen per lokaal komt te vervallen).

Vanaf deze dag is, vanwege de gewijzigde regels, toegang tot onze sportkantine alleen mogelijk met een coronatoegangsbewijs.

Bij binnenkomst wordt iedereen verzocht zich te registreren (inclusief gezondheidscheck).

Daarnaast moet iedereen één van onderstaande bewijzen kunnen overleggen aan onze medewerk(st)er:

  • Volledig vaccinatiebewijs
  • Herstelbewijs
    Bewijs positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden.
  • Testbewijs
    Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur

Vanaf 14 jaar moeten bezoekers naast één van bovenstaande bewijzen ook een identiteitsbewijs laten zien. De controle zal in onze accommodatie plaatsvinden aan de bar (en dus niet bij binnenkomst).

We volgen hiermee de regels die de Rijksoverheid stelt aan het bezoeken van binnensportaccommodaties en hopen op ieders begrip en medewerking hierin!!

Naast deze nieuwe regels blijft het ontzettend belangrijk dat de hygiënevoorschriften van het RIVM zoveel mogelijk worden nageleefd. Daarnaast moet worden voldaan aan de richtlijnen dat je thuisblijft als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest!

Wij gaan uit van ieders eigen verantwoordelijkheid in deze!!

Mochten er nog vragen/opmerkingen zijn dan horen we het uiteraard graag.

Alvast bedankt voor de medewerking!

Terug