CMV-speeldag in Boekel, terug van weggeweest!

CMV-speeldag in Boekel, terug van weggeweest!

Op 14 januari werden door het niveau 4 team van Vc Unitas de eerste wedstrijden van het nieuwe jaar gespeeld, én dat voor het eerst thuis in de Boekelse Burcht! Het is een aantal jaren geleden dat er een speelronde in Boekel werd georganiseerd, maar met de hulp van vele vrijwilligers en bouwend op eerdere ervaringen van een aantal leden zijn de 37 wedstrijden op 6 velden gesmeerd verlopen. Er werden teams welkom geheten uit de gehele regio.

Ons eigen CMV team mocht het spits afbijten deze middag, flink aangemoedigd door eigen thuispubliek. 2 wedstrijden stonden op het programma voor Fleur, Fieke en Daan. De 1e wedstrijd ging goed. Er werd fanatiek en geconcentreerd gespeeld. De service ging prima en dat leverde de nodige punten op. Ook het samenspel met 3x overspelen ging steeds beter. De 1e set werd gewonnen, een mooi begin. De 2e set was het debuut van Nienke in een echte wedstrijd. Ze vond het spannend maar ze draaide goed mee in team. De set ging gelijk op maar de punten waren voor de tegenstander. Een gelijkspel. De 2e wedstrijd startte ze weer met 3-en. De tegenstander had een goede service, er werd geknokt voor ieder punt maar de set ging helaas verloren. De 2e set wederom met Nienke erbij. De tegenstander bleef goed serveren en de concentratie zakte wat weg. Ze bleven knokken maar ook deze set ging verloren. Een mooie middag waarin goed werd samen gespeeld! Op naar de volgende wedstrijden.

Het was weer een vertrouwd en prachtig gezicht om in onze sporthal zoveel jeugdteams uit de regio te zien spelen. tot volgend jaar!

Terug