CMV N4: Leuk en leerzaam Husseltoernooi!

CMV N4: Leuk en leerzaam Husseltoernooi!

Alle leden van VC Unitas waren afgelopen donderdag uitgenodigd voor het traditionele eindejaarshusseltoernooi. De opkomst was super, een mooie mix van leden van jong tot oud werden verdeeld over 6 teams en hebben diverse partijtjes tegen elkaar mogen spelen. Daarna was het tijd om gezellig even bij te kletsen onder het genot van een hapje en drankje. En de echte fanatiekelingen speelden gewoon nog even door!

Onze jongste jeugd was ook goed vertegenwoordigd. Hoewel de jongste deelnemer pas 7 jaar was, en de eerste keer op een groot veld met een hoog net, werden zij moeiteloos ingepast in de teams bestaande uit recreanten, junioren en de heren. Niet alleen gezellig, maar ook erg leerzaam.

Voor de jeugd was het begin best wel een beetje spannend, maar toen het eerste partijtje erop zat, deden ze vol overgave mee!. Lees hier hoe ze het ervaren hebben:


In het begin vroegen ze of we al wedstrijden doen spelen en wat dan de spelregels zijn.
In het begin mochten we vangen en gooien. En wat ook fijn was: als we de bal in het net terecht kwam met de opslag, mochten we nog een keer opslaan. Heel leerzaam voor ons om op een groot veld met de snelle en harde ballen te mogen spelen. Hopelijk wordt het husseltoernooi vaker georganiseerd!”

Tegen half 9 was het toch wel laat en bedtijd (volgens de ouders 😉 ), de kinderen hadden er eigenlijk nog lang geen genoeg van!

Terug