CMV-meiden goed bezig in Sambeek!

CMV-meiden goed bezig in Sambeek!

Op zondag 10 oktober was de tweede wedstrijddag voor de meiden van ons CMV N4 team. In Sambeek stonden 3 wedstrijden op het programma. De eerste wedstrijd was tegen Detac N4-1. Vol spanning en plezier ging de eerste set voortvarend van start. Al snel kwam Unitas op voorsprong en uiteindelijk werd de eerste set knap met 23-13 gewonnen. In de tweede set werd de tegenstander steeds sterker. Het liep gelijk op. Met nog 2 minuten te gaan was het 17-16 voor Unitas. Detac kwam op gelijke hoogte en uiteindelijk verloor Unitas met 18-17 nipt de tweede set en werd de wedstrijd een gelijkspel.

Na een korte pauze de tweede wedstrijd tegen het Udense Saturnus/Hendriks Coppelmans N4-2. Goed samenspel en fantastische services brachten Roos, Maria, Lola, Vienna en Julia op een ruime voorsprong van 20-5. Daarna werd de tegenstand heviger, maar het team liet zich niet van de kaart brengen. De eerste set eindigde in 26-13. De tweede set begon heel spannend. Tot halverwege de set was het nog steeds gelijkspel: 15-15. Maar wederom zeer sterke services en goede overspeelmomenten bracht de stand niet veel later op 23-18 in het voordeel voor Unitas. Een welverdiende 2-0 voor Unitas.

Als laatste stond de wedstrijd tegen koploper Havoc N4-1 gepland. De meiden leverden goede weerstand en het stond zelfs 8-8 na enkele minuten spelen. Maar daarna nam Havoc de leiding en won de eerste set met 26-13. De tweede set begon niet goed en al na enkele minuten keek Unitas tegen een achterstand van 21-0 aan. De meiden deden er nog een schepje bovenop en kwamen goed terug met 27-12 als eindstand. Teleurstelling was er allerminst: “Dat was echt de leukste wedstrijd tot nu toe”, “We hebben zo vaak goed overgespeeld”, “De bal ging echt vaak heen en weer”, waren zomaar wat quotes na de laatste wedstrijd. Zo kwam er een einde aan de gezellige en sportieve volleybalmiddag. Wisselende resultaten, maar bovenal een goede sfeer.

Terug