Beachvolley weer van start!

Beachvolley weer van start!

Er werd reikhalzend naar uitgekeken en afgelopen dinsdag was het zover. Onze leden t/m 18 jaar mochten de trainingen weer hervatten. Eind van de middag mocht onze jongste jeugd beginnen en ze stonden te trappelen. Ook trainer Ismail had er veel zin in. Wel met extra maatregelen, zoals voor én na de training de handen desinfecteren, ballen reinigen en thuis omkleden en douchen, maar er werd  met volle teugen genoten in de Boekelse zandbak! Na de CMV jeugd waren ook nog de B-jeugd en ons (nog jeugdige) damesteam aan de beurt. Ook hier een maximale opkomst, dat zegt genoeg!

En misschien nog wel eerder dan verwacht kwam vorige week ook voor de senioren het verlossende woord! Ook de heren en recreanten mogen het zand weer in. Dinsdag a.s. bijt Heren 1 het spits af.

Om te kunnen blijven voldoen aan de richtlijnen en om de vaste trainers de gelegenheid te bieden ook zelf weer te ballen, zijn hierdoor een paar kleine organisatorische wijzigingen, zoals een wijziging in de trainingstijd van Dames 1.  

Hieronder een compleet overzicht van de trainingstijden:

Dinsdag
17:30 – 18:45     CMV-jeugd
18:30 – 20:00     Dames 1
19:00 – 20:30     B-Jeugd
19:45 – 21:15     Heren 1

Donderdag
19:00 – 20:30     B-jeugd
19:15 – 20:45     Dames 1
n.t.b                     Heren 1

Vrijdag
19:30 – 21:00     Recreanten

De geldende richtlijnen per leeftijdsgroep:
Maatregelen t/m 12 jaar
Maatregelen 13 jaar en ouder

Op de locatie blijven de kleedlokalen gesloten, de toiletten zijn wel geopend. Er zijn desinfectiemiddelen aanwezig. Zorg ervoor dat je voor én na de trainingen je handen hiermee reinigt. We spelen met maximaal 6 spelers op 1 veld, houden 1,5m afstand en we proberen te vermijden dat we het net aanraken. Tussen de trainingen door worden de ballen gereinigd. Alleen spelers, trainers en kaderleden mogen het terrein betreden.

Veel plezier en blijf gezond!

TC en Bestuur VC Unitas

Terug