27 December “Zaklampen-wandeltocht” VC Unitas

27 December “Zaklampen-wandeltocht” VC Unitas

Volleybalclub Unitas uit Boekel organiseert op vrijdag 27 december alweer voor de derde keer een sfeervolle ‘Zaklampen-wandeltocht’. De eerdere keren dat dit georganiseerd werd was het een groot succes met vele tevreden wandelaars na afloop. Alle reden dus om dit evenement dit jaar in de donkere dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw weer te organiseren, uiteraard weer met twee volledig nieuwe routes.

Jong en oud kan dan in het donker op pad – gewapend met een zaklamp – voor een verfrissende en spannende wandeltocht over de mooiste Boekelse paden. Zelfs voor mensen die Boekel goed kennen zal het wandelen bij het schijnsel van een zaklantaarn een bijzondere ervaring zijn!

Iedereen is welkom, de tocht is geschikt voor jong en oud (je kunt kiezen uit twee uitdagende routes van 5 of 10 km) en uiteraard is er voor de wandelaars onderweg een sfeervolle pauzeplaats waar zo nodig de inwendige mens kan worden versterkt!

Beide routes starten bij Unitas-hoofdsponsor Café ’t Menneke. Tussen 18.00 en 19.30 kun je inschrijven en starten, het inschrijfgeld bedraagt slechts €2,50 per persoon. De tocht eindigt ook weer bij t Menneke.

Tot ziens op vrijdag 27 december, en vergeet je zaklamp niet!

Terug