De Grote Unitas Online KWIS

De Grote Unitas Online KWIS

We moeten het allemaal al heel lang stellen zonder onze favoriete sport. En zonder elkaar! Terwijl we wachten op betere tijden leek het ons leuk om toch iets te organiseren waarbij we samen kunnen komen en (iets dat te maken heeft met) volleybal kunnen spelen. De allereerste (Online) Unitas KWIS!

Het zou superleuk zijn als je meedoet! Je conditie wordt er misschien niet beter van, maar een mentale opsteker wordt het zeker, want hoe leuk is het om elkaar weer te kunnen zien en spreken. Je kunt allerlei vragen verwachten, natuurlijk over volleybal, maar ook over Unitas vroeger en nu, waarbij we in de clubarchieven duiken voor nooit of zelden vertoond materiaal. Dat wil je dus niet missen!

De kwis wordt gehouden op zaterdag 27 februari. Dat is aankomende zaterdag dus al!

Hapje erbij, drankje erbij, ook op afstand kunnen we het gezellig maken! Noteer deze tijden alvast in je agenda:

  • Om 16:00u is er een kwis speciaal voor onze jeugdleden
  • Om 20.00u is er een kwis waar iedereen aan mee kan doen (ook ouders zijn van harte welkom!).

Meedoen is simpel en voor beide kwissen geldt hetzelfde:

  • ongeveer 10 minuten voordat deze kwis begint klik je op deze link. Je komt in een online meeting waar we de quizvragen zullen tonen. Dit werkt het beste met een wat groter scherm, dus PC, laptop of tablet.
  • Zorg ervoor dat je een tweede scherm hebt waarmee je kahoot opent in de browser: https://kahoot.it/. Je ontvangt van ons een PIN die je invult op je tweede scherm, geef je naam op en de rest wijst zich vanzelf!

Wat kunnen je winnen: Een eervolle vermelding, eeuwige roem en een gezellige tijd!

Wij hebben er zin in, jullie ook?