Jubileum

Jubileum

Het voorlopige programma voor het jubileumjaar vind je hieronder:

September 2016
Presentatie van het Unitas-jubileum shirt , de speciale Unitas-jubileum badhanddoek en shampoo.
Deze 3 unieke Unitas-artikelen worden aangeboden aan leden en niet leden, zolang de voorraad strekt.

November 2016
Het grote Unitas feest ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum wordt gehouden bij hoofdsponsor ’t Menneke.

December 2016
Boekel op pad. Een verfrissende zaklampen- wandeltocht wordt georganiseerd door het buitengebied van Boekel. Een wandeltocht
voor leden en niet leden, met de donker dagen rond de Kerst als achtergrond. Onderweg kan de inwendige mens worden aangesterkt met
soep, worstenbrood en nog andere verrassingen. Voor de aangemelde deelnemers zijn er nog leuke prijzen aan het einde….

Januari 2017
Een grote Bingo-avond met een kanjer van een presentator die voorlopig nog geheim blijft en uiteraard vele mooie prijzen.
Een spannende avond voor alle leeftijden en voor leden en niet-leden.

April 2017
‘Hussel-, grabbel- en graaiavond’. Op dinsdag 25 april wordt een husselavond gehouden in de sporthal, de trainingen vervallen dan. Alle Unitas-leden (dus ook jeugd- en recreatievolleyballers) zijn dan welkom, om met elkaar een gezellig husseltoernooi te spelen. Ook wordt er dan een uitverkoop georganiseerd van alle overgebleven jubileum-artikelen tegen zeer aantrekkelijke prijzen!!

Mei 2017
Het Unitas-jeugdkamp – ter gelegenheid van het jubileum – gaat plaatsvinden in het weekend van 5 t/m 7 mei. De Unitas-jeugd gaat een erg spannend en uitdagend weekend beleven!!

Juni 2017
Rondom 21 juni vindt er een spectaculaire “Midzomer Beachparty” plaats met een beachvolleybal-toernooi gevolgd door een spetterende feestavond  met koele drank en een warme BBQ!!