drukke week voor
De Mennekes

drukke week voor <br/> De Mennekes

De heren van VC Unitas/’t Menneke hadden een enerverende week achter de rug. Vorige week vrijdag het jaarlijkse team-etentje (en ‘-drankje’) welke avond nog eens in stijl werd afgesloten bij clubsponsor ’t Menneke.  

Eten en drinken kunnen ze wel, de Mennekes….

Afgelopen vrijdag gaven aanvoerder Roel Gijsbers en zijn band `On Fire´ hun afscheidsconcert in De Pul in Uden en daar moesten uiteraard ook een aantal teamleden bij aanwezig zijn…

Roel en z’n maat tijdens hun ‘Nick & Simon-medley’..

 

de Unitas-selectie herbergt blijkbaar meer dan één potentiële Prins Carnaval…

Of de vorige avond de reden was weten we niet maar tijdens de wedstrijd die de zaterdag er na tegen het als 10e geklasseerde Civitas gespeeld moest worden, ontbrak het ‘fire’ bij zo ongeveer het voltallige team!

De eerste set begon al zonder de nodige beleving en Unitas liep vanaf het begin achter de feiten aan. Niemand leek gemotiveerd of enthousiast en in de passing en de blokkering werden veel te veel onnodige fouten gemaakt. Gevolg: 25-21 voor de thuisploeg.

De tweede set begon meteen met een 7-1 achterstand, Unitas kwam toen wel weer wat terug maar bleef de hele tijd 2 punten achter staan (25-23). 

De derde set was van hetzelfde laken een pak, Unitas kwam nog wel op een 23-24 voorsprong maar de set werd door onnodige fouten alsnog afgegeven (26-24).

En ook in de vierde set lieten de gasten zich meteen op een flinke achterstand zetten (6-0) maar toen kwam er alsnog iets van vechtlust en eerzucht naar boven bij de Boekelse heren – helaas drie sets te laat – en werd er redelijk volleyballend met 26-28 toch nog één schamel wedstrijdpuntje binnen gehengeld.

 

Terug